Informatie

Waar staan we voor!

De missie van De Spaanse Verwennerij is om als onafhankelijke aanbieder met de nodige zorgvuldigheid en opgedane kennis en in samenwerking met de juiste Spaanse leveranciers, een verantwoord en gezond assortiment samen te stellen en te presenteren.

De visie van De Spaanse verwennerij is, om de Nederlandse markt op een gezonde en verantwoorde manier te kunnen laten genieten, middels het aanbieden van een uiterst selectief en verfijnd assortiment uit de vele culinaire lekkernijen die Spanje rijk is.

Bij onze onderneming De Spaanse Verwennerij, hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De Spaanse Verwennerij wil zich onderscheiden middels kwalitatief hoogstaande producten en wil de klant ook graag informeren aan de hand van de opgedane kennis over de producten die door De Spaanse Verwennerij worden aangeboden door een overzichtelijke website. Onze producten zijn en worden met de nodige zorg persoonlijk in Spanje geselecteerd en besteld.

Bij De Spaanse Verwennerij wordt veel aandacht besteed aan een zorgvuldige selectie uit de vele geneugten die Spanje op culinair gebied rijk is.

Wat op de website door De Spaanse Verwennerij wordt gepresenteerd, wordt ook door ons daadwerkelijk geleverd. Wij doen bewust niet mee met allerlei speciale deals, waarbij op het oog vergelijkbare producten met hoge kortingen worden aangeboden. Prijs en kwaliteit zijn namelijk in deze markt nauw met elkaar verbonden.

Middels onderstaande link, willen we u graag informeren m.b.t. de verzendkosten die door De Spaanse Verwennerij gehanteerd worden voor zendingen in Nederland en België.

Verzendkosten